”Yoga is a science of consciousness, a science of personality and a science of creativity. Yoga gives people hope and optimism and expands and horizons of their lives. You will definetly realize that you haft something more to give, something more to learn and something more to gain”.

– swami Satyananda Saraswati

Satyananda Yoga har sin grund i de klassiska yogasystemen, som kan praktiseras av alla, oavsett bakgrund, ålder och fysiska förutsättningar. Den undervisning som ges vid Satyananda Yoga Sveriges skolor följer de yoga- och meditationstekniker som förmedlats av Bihar School of Yoga i Indien. Satyananda Yoga lär ut de ursprungliga teknikerna så som de vuxit fram och använts i Indien under flera tusen år.

Kurserna i yoga och meditation följer ett holistiskt sätt att lära ut yoga enligt Satyananda Yogas principer. Det innebär att varje lektion är uppdelad i fyra moment. Vi börjar alltid med asana – kroppspositioner som sedan följs av pranayama – andningstekniker. Vi tillämpar en liggande djupavslappningsteknik – Satyananda yoga nidra och avslutar med sittande meditation. Med dessa fyra moment som hör till yoga har du tränat och berört hela dig. Kurserna följer en process där vi steg för steg går vidare och fördjupar kunskapen från tidigare lektioner. Övningarna är väl genomtänkta i förväg, men jag som lärare anpassar alltid lektionerna efter deltagarnas behov.  

Yogakurser – klasser –  workshops

På grund av den ökade smittspridningen ges alla kurser/klasser via Zoom –  live undervisning

På Plats: Det kommer att finns två platser i yogalokalen för dig som tycker att live hemmaundervisning via Zoom inte passar, eller för dig som hellre vill vara på plats.

Hemifrån live via Zoom: Alla klasser blir via Zoom. Vi öppnar Zoom ca 10 min innan klassen börjar.

Tips för att lyssna hemifrån:

Du kommer att få en inloggningslänk via mail när du är anmäld.

Du behöver …

✔️En dator, mobil eller platta med Zoom med stabilt internet

✔️Om du inte använt zoom tidigare behöver du ladda ner programmet här https://zoom.us/join. Programmet är gratis.

✔️ Logga gärna in 10 minuter innan så att du vet att tekniken fungerar bra.

Vi kommer att prata en stund först och se att ljud och bild fungerar. Du väljer själv om du vill ha videobild på dig själv på under hela klassen eller inte, men det hjälper mig att ge bättre instruktioner om videon är på. Det brukar räcka gott med den inbyggda micken och kameran i mobil eller dator, du behöver ingen extrautrustning.

Deltagare vid pågående kurser/klasser kommer att få ett mail inom kort med mer information (obs mina mail kan hamna i spam/skräppost).

Hör gärna av dig vid funderingar: asa@skellefteayogaskola.se

Här kan du läsa mer om våra kurser och du anmäler dig direkt om du scrollar en liten bit ned.
Anmälningsformuläret ligger direkt under informationen.

Anmälningsformulär

Om du inte fått ett bekräftelsemail inom 24 timmar skicka ett mail till asa@skellefteayogaskola.se. Obs – bekräftelsemail från Skellefteå Yogaskola kan hamna i skräpposten/spammail.