Välkommen till klassisk yoga som passar alla

 

“When you expose yourself to yoga, the light of spirituality shines and darkness will dissipate”.

Swami Satyananda 

Aktuella och kommande yogakurser och klasser

Skellefteå Yogaskola arrangerar kurser och Workshops och vanligen håller vi till i våra egna lokaler på Storgatan 26 i Skellefteå – i samma hus som Lindbergs reklam.

 

 

 

Vad är Yoga?

Yoga är en av flera grenar i indisk filosofi, och är en av de äldsta läror med betoning på att skapa balans och harmoni i hela människan – kroppen, sinnet och själen. Yogans övningar bygger på en flertusenårig samlad kunskap om kroppens strukturer och själens funktioner. Under alla dessa år har man undersökt och forskat kring olika typer av problem och utvecklat övningar som kan minska eller hjälpa oss människor att befrias från våra besvär – allt för att uppnå ökad inre frid.

 

Detta är Skellefteå Yogaskola

Vår Vision

Skellefteå Yogaskola lär ut klassisk yoga, meditation och tekniker enligt Satyananda Yoga traditionen. Satyananda Yoga baseras på de klassiska yogasystemen, som var och en ger möjlighet till ökat medvetande och hälsa. Ambitionen är att sprida kunskap om den traditionella yogan, som innefattar träning av kropp och sinne och även utvecklandet av en harmonisk livsstil i vardagen.

Annmäl dig till vårt Nyhetsbrev

AKTUELLT

DROP IN

DROP IN Du är varmt välkommen på drop in vid pågående yogakurser/klasser, eller om du har missade...

läs mer
Några ord

Från Åsa Larsson

Om jag skulle beskriva mig själv med några få ord skulle det vara; kreativ, nyfiken och spirituell. Redan som barn upptäckte jag en inre frihet och glädje av att röra kroppen, och gärna till musik. Det blev en form av att ge utlopp för mina känslor. (klicka för att läsa mer)

– Åsa Larsson

Våra Kurser och Workshops

 

DROP IN

DROP IN

DROP IN Du är varmt välkommen på drop in vid pågående yogakurser/klasser, eller om du har missade...

läs mer
i

Blog

Min blogg

Här samlar jag mina tankar och funderingar.

Så fin avslutning på Yoga Bas utomhus i sommar!

Så fin avslutning på Yoga Bas utomhus i sommar!

Ikväll var den tredje och avslutande Yoga Bas Utomhus för i sommar. Det blev en väldigt fin avslutning med värme, sol och några regndroppar :-)! Tusen tack alla ni som varit med, verkligen roligt <3! Jag tar nu sommaruppehåll och återkommer med mer information om...

Yoga utomhus i afton, måndag 22 juni

Hari Om! Väderprognosen ser fin ut för Yoga utomhus i afton, måndag 22 juni kl 17.30 :-)! Enligt SMHI, 27 - 28 grader och lätt molnighet. Det var väldigt härligt förra veckan då det var liknande värme. För mer information se under fliken Yogakurser i menyn ovan. Varmt...