Välkommen till klassisk yoga som passar alla

 

 

” Generosity is sharing and making others happy”

                                      – Swami Satyananda saraswati

 

Yogakurser, klasser, workshops

Skellefteå Yogaskola arrangerar kurser och Workshops och vanligen håller vi till i våra egna lokaler på Storgatan 26 i Skellefteå – i samma hus som Lindbergs reklam.

 

 

 

Vad är Yoga?

Yoga är en av flera grenar i indisk filosofi, och är en av de äldsta läror med betoning på att skapa balans och harmoni i hela människan – kroppen, sinnet och själen. Yogans övningar bygger på en flertusenårig samlad kunskap om kroppens strukturer och själens funktioner. Under alla dessa år har man undersökt och forskat kring olika typer av problem och utvecklat övningar som kan minska eller hjälpa oss människor att befrias från våra besvär – allt för att uppnå ökad inre frid.

 

Detta är Skellefteå Yogaskola

Vår Vision

Skellefteå Yogaskola lär ut klassisk yoga, meditation och tekniker enligt Satyananda Yoga traditionen. Satyananda Yoga baseras på de klassiska yogasystemen, som var och en ger möjlighet till ökat medvetande och hälsa. Ambitionen är att sprida kunskap om den traditionella yogan, som innefattar träning av kropp och sinne och även utvecklandet av en harmonisk livsstil i vardagen.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

AKTUELLT

Några ord

Från Åsa Larsson

Om jag skulle beskriva mig själv med några få ord skulle det vara; kreativ, nyfiken och spirituell. Redan som barn upptäckte jag en inre frihet och glädje av att röra kroppen. Det blev en form av att ge utlopp för mina känslor. (klicka för att läsa mer)

– Åsa Larsson

Våra Kurser och Workshops

 

Yoga & klang

Yoga & klang

Yoga & klang – en klass för inre balans och harmoni. Du får utöva klassisk yoga – mjuka, lugna...

läs mer

Vi finns på Instagram

i

Blog

Min blogg

Här samlar jag mina tankar och funderingar.

Upplev yoga – Gratis intro & provlektion onsdag 12/1

Upplev yoga – Gratis intro & provlektion onsdag 12/1

På onsdag 12 januari finns möjlighet att prova på klassisk yoga enligt Satyananda Yoga traditionen. Du introduceras i yoga och i lektionernas upplägg. Vi utövar mjuka, lugna asanas/fysiska positioner, pranayama/andningsövning och en liggande djupavslappning - Yoga...

Yoga lördag 27/11 kl. 10.00

Yoga lördag 27/11 kl. 10.00

Varmt välkommen och Yoga lördag 27/11, kl. 10.00 - 11.45! Stärk och balansera hela dig - klassisk yoga - drop in/föranmälan. Lördagslektionerna är på grundläggande nivå med mjuka, stärkande övningar, och även dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Vi...