Köpa videoinspelade yogakurser – 30 %
Det finns möjlighet att köpa tidigare videoinspelade yogakurser; Yoga grund och Yoga fortsättning (8 lektioner), och Yoga söndag –  för allmän hälsa (4 lektioner).

Det kan vara så att det passar dig bättre att köpa en kurs i efterhand, och kunna göra den när du vill hemmavid. Det är ett jättefint sätt att behålla regelbundenheten och ge plats för yogan i vardagen.

Du får tillgång till samtliga lektioner på en gång, och kan nyttja samtliga under dubbla antalet veckor av kursens längd, dvs. du köper 8 veckors kurs har du tillgång till den i 16 veckor. Och du kan göra lektionerna hur många gånger du vill under dessa veckor.

Kurser och pris (30% för alla):
Yoga grund, 8 tillfällen
Tid: 1,45 timme kroppspositioner/asana, andningsövning/pranayama, yoga nidra/djupavslappning och en stunds meditation/stillhet.
Pris: 1036 (ordinarie pris 1480 kr)
Nivå: För dig som är ny med yoga eller vill ta det lite lugnare. Du kan med fördel få flera grundkurser innan du går vidare till fortsättningsnivå.

På Yoga grund får du lära dig grundläggande tekniker inom klassisk yoga, enligt Satyananda Yoga traditionen. Kursen byggs upp som en process där vi inleder med mjuka, dynamiska övningar för att stärka och smidiggöra kroppen, och även övningar som är stärkande för rygg och balans. Det kan slutligen ingå någon klassisk yogaställning som har en mer djupgående påverkan. Under kursen får du lära dig solhälsningen, en serie övningar som utförs i ett flöde och lärs ut stegvis. Lektionerna anpassas alltid efter deltagarna där jag som lärare ser till varje deltagares behov och även gruppens. Det kommer även ges alternativ till övningarna.

 

Yoga fortsättning, 8 tillfällen
Tid: 2 timmar kroppspositioner/asana, andningsövning/pranayama, yoga nidra/djupavslappning och meditation/stillhet.
Pris: 1064 kr (ordinarie pris 1520 kr)
Nivå. Medel. Fördel att ha gått minst en grundkurs eller har viss erfarenhet av yoga. Det ges alltid mjuka alternativ till övningarna.

På yoga fortsättning fördjupar av övningarna från Yoga grundkurs. Den klassiska yogans övningar stärker och balanserar hela dig, både fysiskt och mentalt. Du lär dig här känna övningarnas påverkan tydligare. Vi utövar dynamiska rörelser varvat med att vara kvar lite längre i ställningarna. Du lär känna din andning och hur den hjälper dig och fördjupar närvaro/stillhet. Här utövar vi även solhälsningen, en serie övningar vi gör i ett flöde. Vi använder traditionella mantras vid varje lektion.

 

Yoga söndag – för allmän hälsa (4 lektioner)
Tid:
1,35 timme kroppspositioner/asana, andningsövning/pranayama, yoga nidra/djupavslappning och en kortare stunds meditation/stillhet.
Pris:
440 kr (ordinarie pris 680 kr)
Nivå: Passar både dig som är ny med yoga och dig med erfarenhet.

Vi utövar mjuka, stärkande övningar, och även dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Vi praktiserar yoga på ett sätt som balanserar hela vårt väsen. I alla övningar tillämpar vi medveten närvaro genom att rikta vår uppmärksamhet på det som händer i kroppen och sinnet. Vid varje lektion ingår kroppsövningar/asana, andningsövningar/pranayama, djupavslappning/yoga nidra och en kortare stunds stillhet/meditation.

 

Köpa Videoinspelade yogakurser eller skicka e-post: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms/ring 073-158 71 01.

“Any effort in the direction of yoga never goes in vain; even a little yogic practice will bear fruit… Even a little practice for a short period will give more strength, more peace, more joy and more knowledge.”

                                                                                                                                                                                    – Swami Satyananda Saraswati

Hör gärna av dig om du har någon fundering!

Varmt välkommen!


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR