Varmt välkommen och Yoga lördag 27/11, kl. 10.00 – 11.45! Stärk och balansera hela dig – klassisk yoga – drop in/föranmälan.

Lördagslektionerna är på grundläggande nivå med mjuka, stärkande övningar, och även dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Vi praktiserar yoga på ett sätt som balanserar hela vårt väsen. I alla övningar tillämpar vi medveten närvaro genom att rikta vår uppmärksamhet på det som händer i kroppen och sinnet. Satyananda yoga kallas även holistisk yoga eller helhetsyoga utifrån att den inkluderar alla de fem klassiska yogaformerna, koncentration och meditation. Undervisningen följer de yoga- och meditationstekniker som förmedlats av Bihar School of Yoga i Indien.

Delta på plats i yogasalen eller live online via Zoom. Om du har svårt att delta vid lektionstillfället kan du köpa klassen som en videoinspelning och som du kan en hel vecka.

LokalStorgatan 26, i samma hus som Lindberg Reklam AB.
*Det finns yogamattor, filtar och kuddar i lokalen att låna.

Pris: 155 kr per tillfälle.  Arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer 10 % rabatt. Du kan även köpa klippkort. Mer information klicka här: Klippkort och Rabatter.

ANMÄLAN
eller via e – postasa@skelleftayogaskola.se, eller sms/ring: 073 – 158 71 01.

Live hemifrån via Zoom: Du får en Zoomlänk hemskickad till dig via mejl efter anmälan och betalning läs gärna mer här

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Varmt välkommen!
Åsa Larsson
Diplomerad yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige
Skellefteå Yogaskola


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR