Varmt välkommen och Yoga lördag 18/9, kl. 10.00-11.45! En stund med utrymme för dig själv – lugna och fördjupa andningen och frigöra spänningar kroppen och sinnet! – drop in/föranmälan.

Lördagslektionerna är på grundläggande nivå med mjuka, stärkande övningar, och även dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Vi praktiserar yoga på ett sätt som balanserar hela vårt väsen. I alla övningar tillämpar vi medveten närvaro genom att rikta vår uppmärksamhet på det som händer i kroppen och sinnet. Satyananda yoga kallas även holistisk yoga eller helhetsyoga utifrån att den inkluderar alla de fem klassiska yogaformerna, koncentration och meditation. Undervisningen följer de yoga- och meditationstekniker som förmedlats av Bihar School of Yoga i Indien.

Du har nu möjlighet att yoga i liten grupp i yogasalen (6 – 7 deltagare + Åsa/yogalärare) eller live online via Zoom. Vi är extra noga med rengöring och desinficering och vi följer hälsomyndighetens riktlinjer Läs gärna mer här. 

LokalStorgatan 26, i samma hus som Lindberg Reklam AB.
*Det finns yogamattor, filtar och kuddar i lokalen att låna.

Pris: 155 kr per tillfälle, (10 % rabatt) om du deltar i en pågående kurs. Arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer 10 % rabatt. Mer information klicka här: 10 % Rabatt.

ANMÄLAN
eller via e – postasa@skelleftayogaskola.se, eller sms/ring: 073 – 158 71 01.

Live hemifrån via Zoom: Du får en Zoomlänk hemskickad till dig via mejl efter anmälan och betalning läs gärna mer här

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Varmt välkommen!
Åsa Larsson
Yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige
Skellefteå Yogaskola


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR