FitLine Optimalset: PowerCocktail + Restorate

Optimalsetet med morgon- och kvällsdrink ger dig den grundläggande näringen (för utförlig beskrivning se nedan). Mest prisvärt är att köpa optimalsetet på autogiro månadsvis, via länk nedan eller höra av dig till Åsa (du kan avsluta när du vill). Vill du hellre prova en månad först finns möjlighet att köpa optimalsetet för samma pris hos Skellefteå Yogaskola, 912 kr. Det finns även möjlighet att få med dig hem och prova för några enstaka dagar först.

BESTÄLL OPTIMALSET POWERCOCKTAIL OCH RESTORATE – AUTOGIRO HÄR

Eller skicka ett mejl till asa@skellefteayogaskola.se så hjälper jag dig gärna.

 

Optimal näring
Hälsa har varit ett ledord och intresse för mig hela livet, och jag har alltid ätit olika näringstillskott för att stödja och optimera min hälsa. De här produkterna är de bästa jag någonsin provat, och det menar jag verkligen.  Jag märker en tydligt ökad energi/kraft, ökat mentalt lugn och uthållighet, och min mage och tarm är lugn, i balans. Det är också det här som gör att jag varmt vill ge andra den här möjligheten.

PM international
Startades 1993 i Tyskland. De har sitt huvudkontor i Luxenburg, och har kontor i flera länder, däribland Sverige sedan cirka 20 år, och heter PM Sweden. PM International är ett stabilt företag i ständig utveckling, och är rankat bland de 10 bästa i världen. De vinner utmärkelser år efter år. Bland annat Topp 100 Innovator, där de delar ut pris till det mest innovativa företaget i Tyskland, och PM International har fått priset många år i rad. Företaget satsar på säkerhet, dvs. att det ska vara säkert för oss användare. De har ett forskningsteam med läkare och professorer som är knutna till University of applied science Upper Austria. De har certifierade tillverkningsprocesser som garanterar genomgående hög kvalitet och renhet i produkterna. Det som utmärker dem är även deras patent på sitt Närings Transport Concept (NTC) – som är unikt för dessa produkter, och skapar det höga näringsupptaget (95 %). 

World Vision
Redan från starten 1993 ville företaget ha ett grundkoncept av att kunna bidra till en bättre värld. PM International är den enskilt största bidragsgivaren till World Vision, som hjälper barn i nöd runt om i världen. Varje gång du köper en produkt från PM går en del av pengarna till stöd för barnen, och även till att bygga/gräva brunnar, bygga skolor, lära de vuxna hur bruka jorden osv. World Vision har 3000 fadderbarn och målet är 10 000. 

Företaget har funnits i Sverige i cirka 20 år och heter PM Sweden, är också ett stabilt företag med kontor i Ängelholm där de sköter det mesta kring leveranser och de finns gärna till hans och svarar på frågor. 

Vad skapar obalans
Det är idag många faktorer som bidrar till att vi hamnar i obalans i kropp och sinne, exempelvis stress, försämrade matvanor, socker, för lite motion, alkohol, mediciner, utsläpp och massa annat.

Kroppen behöver många olika faktorer för att må bra, främst näringsriktig mat, sömn, motion/rörelse, återhämtning, ett socialt sammanhang och medveten andning. Tecken på näringsbrist kan vara om du ständigt känner dig trött, har svårt att koncentrera dig, ofta stressad, har svårt att slappna av, sover dåligt, problem med magen, är ofta sjuk eller irriterad.

Vi mår så som våra celler mår
Kroppen består av 100 000 miljarder celler, och varje cell är levande, förökar sig, tar emot information och sköter sin egen ämnesomsättning. Våra celler behöver näring, syre och vatten. Om de får detta producerar de ENERGI, och även koldioxid och toxiner/gifter/slagg frigörs ur kroppen. Om vår energi är för låg, prioriterar inte cellerna att föra ut dessa ämnen ur kroppen, utan lagras istället i kroppen och skapar obalanser.

Kroppens självläkande förmåga
När vi är i ökad balans är vår kropps självläkande förmåga igång. Kroppen vill alltid läka sig själv, och om vi är i ett balanserat tillstånd sker läkning på alla plan snabbare, även exempelvis sår läker snabbare.

 

Kostnadsfri information – extra näring 20 MIN
För dig som vill veta mer om våra näringstillskott för att stödja ditt immunförsvar, få mer energi, bättre koncentration och ett ökat näringsupptag.

Maila Åsa om du vill ha mer information eller har frågor asa@skellefteayogaskola.se

Beskrivning av produkterna

POWERCOCKTAIL POWERCOCKTAIL MORGONDRINK – KRAFT – ENERGI – KONCENTRATION – IMMUNSYSTEMET Enkelt förklarat så motsvarande denna morgondrink massor med näring från frukt och grönt, en hög dos med bra bakterier för mage och tarm samt ett extrakt från guarana som ökar vår prestation och gör oss piggare. En perfekt start på dagen som är bra för vårt immunsystem. Innehåller de bästa extrakten från högkvalitativa bär, frukter, grönsaker, örter och kryddor, för att ge dig en mix av antioxidanter och vitaminer. En 2-i-1-lösning som stödjer energi och koncentration samtidigt som den bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. Innehåller fibrer från frukt, grönsaker och spannmål så väl som mjölksyrabakterier (L-reuteri, L.acidophilus). Unik kombination av bioaktiva mikronäringsämnen, så som vitaminer och spårämnen, kurkumin med upp till 40 gånger högre biotillgänglighet. Ett optimalt näringsupptag. Rik på vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion, rik på vitamin B6 som bidrar till normal energiomsättning. Med vitamin B2 (riboflavin) och B3 (niacin) som bidrar till att motverka trötthet och utmattning. Vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B12 (kobalamin) och vitamin C som bidrar till normal psykologisk funktion. C-vitamin ökar järnupptaget och bidrar också till att motverka trötthet och utmattning.
 

BESTÄLL POWERCOCKTAIL MORGONDRINK

 

 

RESTORATE RESTORATE KVÄLLSDRINK – ÅTERHÄMTNING OCH BÄTTRE SÖMN För din återhämtning efter träning och bättre sömn. Innehåller nio näringsrika mineraler för att främja din återhämtning. Rik på zink som bidrar till normal syra-basbalans, normal kolhydratomsättning samt normal omsättning av fettsyror. Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion. Smak av citrus. Man ska inte inta denna dryck i samband med måltid, drick den gärna 30min före eller efter måltid och viktig att vänta tills bruset har lagt sig innan man dricker, för optimalt näringsupptag.
BESTÄLL RESTORATE KVÄLLSDRINK

 

 

 

ACTIVIZE OXYPLUS ACTIVIZE OXYPLUS ENERGIDRINK – KRAFT – ENERGI – KONCENTRATION Fyll på med B-vitaminer flera gånger under dagen. Denna drink innehåller ingredienser som bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Idealisk på morgonen eller mitt på dagen. Perfekt att blanda i PowerCocktail, D-drink, Beauty kollagendrink eller i Restorate efter ett hårt träningspass. Rik på B6 och vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. B2 (riboflavin) och niacin bidrar till att motverka trötthet och utmattning. Smak av svartvinbär.
BESTÄLL ACTIVIZER OXYPLUS ENERGIDRINK

 

BEAUTY KOLLAGENDRINK: HUD – HÅR – NAGLAR Upplev stålande hud och vackert hår och naglar. Kollagenpeptider och naturliga växtextrakt ger en vacker strålande hud. En speciell kombination av vitaminer och mineraler stödjer bindväven och hjälper till hälsosamt hår och naglar. Koppar och zink ser till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Njut av en utsökt fruktig bärsmak. Kollagen agerar som en skyddande hinna i magtarmkanalen. Kollagen innehåller aminosyror som är bra för matsmältningen och som stimulerar proteintillväxt för muskelbyggnad och sårläkning. Kollagen är en viktig byggnadssten till hår och naglar och hjälp till att ge håret fin lyster och god tillväxt. Kollagen stärker även dina naglar. Med ett ökat intag av kollagen kan du hjälpa dina leder att hålla sig mer rörliga. Särskilt rekommenderat vid artrit. Kollagen är viktig för huden och hjälper vid rynkor, celluliter och bristningar. Kollagen hjälper kroppen att producera och stärka levern för bättre avgiftning.
BESTÄLL BEAUTY KOLLAGENDRINK

 

Bidrar till immunsystemets normala funktion FitLine Cellskydd smakar fantastiskt och är rik på bioflavonoider, vitamin C, provitamin A och spårelementet selen vilka bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. • NTC stödjer ett optimalt närings upptag • Vitamin C bidrar till nervsystemets normala funktion • Smak av apelsin
BESTÄLL CELLSKYDD ANTIOXY

 

Den första veganska Omega 3 från mikroalger i kombination med microSolve®-teknologi i världen! Fettsyrorna DHA och EPA Omega-3 är viktiga för kroppens viktigaste funktioner eftersom de bidrar till en normal hjärt och hjärnfunktion*. Vegetarianer, veganer och andra som undviker fisk i deras kost kan ha svårt att få i sig tillräckligt med Omega 3. Får vi presentera FitLine Omega 3 Vegan, vår nya veganska microSolve® Omega 3 från mikroalger, ett utmärkt alternativ till fiskolja, utan smak av fisk.
BESTÄLL OMEGA 3 VEGAN

 

Rik på essentiella aminosyror som bidrar till upprätthållande och tillväxt av muskelmassa. FitLine ProShape® (Amino) är ett dietistiskt livsmedel avsett att ta i samband med intensiv muskelansträngning, speciellt för atleter. • Protein (aminosyror) bidrar till att bibehålla muskelmassan och att öka muskelmassan
BESTÄLL PROSHAPE (AMINO)

 

Hör gärna av dig om du har några frågor. Du kan nå oss via mejl asa@skellefteayogaskola.se eller telefon 073-158 71 01.


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR