Ge dig själv en stund av ökad närvaro och balans med hjälp av yoga. Du är varmt välkommen till nästa yogaklass som är tisdag och onsdag 13e & 14e juli kl. 18.00 – 19.30. Alla är välkomna, det krävs inga förkunskaper! Passar både för dig som är nyfiken och vill prova yoga och för dig som vill upprätthålla en yogarutin under sommaren.

Varje lektion är väl genomtänkt och innehåller alla viktiga komponenter: Asanas/kroppspositioner, Pranayama,/andningsövningar, djupavslappning/Yoga nidra, och en kortare stunds stillhet/meditation.

Delta i liten grupp I yogasalen (4 deltagare i yogasalen + Åsa yogalärare) eller live online via Zoom. För att undvika att det blir för varmt i yogasalen finns en portabel AC. Du får även lektionen som en videoinspelning, att nyttja fyra dagar efter lektionstillfället. Har du inte möjlighet att delta vid lektionstillfället går det också bra att endast använda videoinspelningen.

Föranmälan och mer information: Via hemsidan Klassisk yoga i sommar, eller e – post: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms/ring: 073 – 158 71 01.

Lokal: Skellefteå Yogaskola Storgatan 26, i samma hus som Lindberg Reklam AB.
*I yogasalen finns yogamattor, filtar och kuddar i lokalen att låna.

Hör gärna av dig om du har någon fundering!

Varmt välkommen!
/Åsa Larsson Yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR