Skellefteå Yogaskola hälsar dig varmt välkommen till din stund, klassisk yoga i sommar enligt Satyananda Yoga traditionen tisdag och onsdag 1 & 2a juni, kl. 18 – 19.30. Föranmäl dig innan (se nedan).

Först var tanken att yoga utomhus vid varmt väder. Men utifrån att det svåra med ostördhet m.m och för att underlätta för din kropp och sinne att vara närvarande togs beslutet att yogan i sommar sker inomhus i yogasalen. Vind och luft svalkas via öppna fönster istället (max 4 deltagare i yogasalen), eller live online via Zoom. Du får även lektionen som en videoinspelning, att nyttja fyra dagar efter lektionstillfället. Om du har svårt att delta vid lektionstillfället går det bra att endast ta del av videoinspelningen.

Satyananda Yoga traditionen är ett system som ser till hela människan, och har därför utgångspunkten i de fem klassiska yogasystemen (hatha yoga, raja yoga, bhakti yoga, jnana yoga, karma yoga), och är anpassat till de behov vi har idag som individer och i samhället. Grunden i Satyananda Yoga är awareness – medveten närvaro, i allt vi göra, och som uppmuntrar yogautövaren att utveckla en medvetenhet om alla aspekter av sin personlighet.

Nivå: Lektionerna är på grundläggande nivå med mjuka, stärkande övningar, och även dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Passar därför både nybörjaren och för dig med mer erfarenhet. Klassen anpassar också efter deltagarna.

I varje lektion ingår:
Asanas/kroppspositioner – skapar balans i kroppen och sinnet genom fysiska kroppsövningar/positioner.
Pranayama,/andningsövningar – balanserar kroppens energiflöde.
– Avslappning/Yoga nidra, koncentration och meditation– gör tankarna och sinnet lugnt och fokuserat.

Anmälan: Anmäla dig inför klassen eller klasserna, senast 1 timme innan klassen (men gärna tidigare om möjligt).  Anmäl dig antingen via anmälningsformuläret på hemsidan: anmälningsformulär, eller e – post: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms: 073 – 158 71 01.

Se mer information om sommaryogan på kurssidan klicka här: Klassisk yoga i sommar

Du är varmt välkommen <3!
/Åsa Larsson Satyananda Yoga- och meditationslärare


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR