Skellefteå Yogaskola hälsar dig varmt välkommen till klassisk yoga enligt Satyananda Yoga traditionen – tisdag och onsdag 25 och/eller 26e maj, kl. 18.00 – 19.30 – föranmälan

Först var tanken att yoga utomhus vid varmt och fint väder. Men utifrån att det svåra med ostördhet m.m och för att underlätta för din kropp och sinne att vara närvarande togs beslutet att yogan i sommar sker inomhus i yogasalen (vind och svalkande luft via öppna fönster istället). Du kan välja om du vill delta i liten grupp I yogasalen (max 4 deltagare i yogasalen) eller live online via Zoom. Du får även lektionen som en videoinspelning, att nyttja fyra dagar efter lektionstillfället. Om du har svårt att delta vid lektionstillfället går det bra att endast ta del av videoinspelningen.

Lokal  Skellefteå Yogaskola Storgatan 26, i samma hus som Lindberg Reklam AB. I yogasalen finns yogamattor, filtar och kuddar i lokalen att låna. 

Yoga handlar till stor del om att beröra och skapa ökad kontakt med alla delar av dig själv. Det skapas en balans i kroppens energisystem, stärker och ökar allmän hälsa och närvaro i kropp och sinne. Satyananda Yoga bygger på klassiska yogasystem (hatha yoga, raja yoga, bhakti yoga, jnana yoga och karma yoga) för att stärka och balansera hela dig.

Undervisning som ges vid Satyananda Yoga Sveriges skolor följer de yoga- och meditationstekniker som förmedlats av Bihar School of Yoga i Indien. Det innebär att varje lektion är uppdelad i fyra moment. 

I varje lektion ingår: – Asanas/kroppspositioner – skapar balans i kroppen och sinnet genom fysiska kroppsövningar/positioner.
– Pranayama,/andningsövningar – balanserar kroppens energiflöde.
– En stunds avslappning/Yoga nidra, koncentration och en kortare sittande meditation– gör tankarna och sinnet lugnt och fokuserat.

Lektionerna är på grundläggande nivå med mjuka, stärkande övningar, och även dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Passar både nybörjaren och för dig med mer erfarenhet. Klassen anpassar också efter deltagarna.

Anmälan: Via anmälningsformuläret på hemsidan: anmälningsformulär, eller e – post: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms: 073 – 158 71 01.

Mer information om Sommaryogan klicka här: sommaryoga

Du är varmt välkommen <3!
Åsa Larsson/Yogalärare Skellefteå Yogaskola


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR