Skellefteå Yogaskola hälsar dig varmt välkommen till din stund – Yoga på Lördag 24 april kl. 10.30 – 12.15. 

Du har möjlighet att yoga i liten grupp i yogasalen (max 4 deltagare + Åsa/yogalärare) eller live online via Zoom. Vi är extra noga med rengöring och desinficering och vi följer hälsomyndighetens riktlinjer Läs gärna mer här.

Nivå: Lördagslektionerna är på grundläggande nivå med mjuka, stärkande övningar och dynamiska rörelser där andning och rörelse följs åt. Passar därför både nybörjaren och för dig med mer erfarenhet. Klassen anpassar också efter deltagarna.

Skellefteå Yogaskola lär ut klassisk yoga enligt Satyananda Yoga traditionen. Satyananda Yoga använder yogaövningarna på ett systematiskt och traditionellt sätt, och i varje lektion ingår:
Asanas/kroppspositioner – skapar balans i kroppen och sinnet genom fysiska kroppsövningar/positioner.
Pranayama,/andningsövningar – balanserar kroppens energiflöde.
– Avslappning/Yoga nidra, koncentration och meditation– Gör tankarna och sinnet lugnt och fokuserat.

Swami Satyanandas mission var att utveckla ett integrerat yogasystem med utgångspunkt i praktisk filosofi och en holistisk livsstil. Ett system som ser till hela människan, och har därför utgångspunkten i de fem klassiska yogasystemen (hatha yoga, raja yoga, bhakti yoga, jnana yoga, karma yoga), och är anpassat till de behov vi har idag som individer och i samhället. Grunden i Satyananda Yoga är awareness – medveten närvaro, i allt vi göra, och som uppmuntrar yogautövaren att utveckla en medvetenhet om alla aspekter av sin personlighet.

Lärare: Åsa Larsson, diplomerad Yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige.

Anmälan och mer information om klassen på hemsidan: Yoga lördag grundnivå eller via asa@skellefteayogaskola.se, eller sms/ring 073 – 158 71 01.
Här gärna av dig om du har några funderingar!

”Yoga is the greatest gift that can be given mankind today; it is the gift of peace”.
– Swami Satyananda Saraswati

Varmt välkommen!
Åsa Larsson/Yogalärare Skellefteå Yogaskola
www.skellefteayogaskola.se


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR