Yoga grund lätt – Onsdagar 

Skellefteå Yogaskola hälsar dig varmt välkommen till en kurs för dig som behöver/önskar en mjukare och lugnare form av yoga. Du kanske har besvär/obalanser i kroppen, eller behöver ta det lugnare. Passar både dig som är nybörjare och för dig med erfarenhet.

Du har möjlighet att yoga i liten grupp i yogasalen (4 deltagare + Åsa/yogalärare) eller live online via Zoom läs gärna mer här. Du får även tillgång till veckans lektion som en videoinspelning, som du kan nyttja flera gånger under veckan.

Datum och tid:
Onsdagar xx – xx, – x tillfällen
Kl. xx.

Pris: x kr. Arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer 10 % rabatt (468 kr). Visa upp giltigt intyg vidkursstarten.

Om du vill gå flera kurser samtidigt får du 20 % rabatt på den andra eller tredje kursen, läs gärna mer här.

På yoga grund lätt får du bekanta dig med en av de viktigaste serier av övningar inom klassisk yoga enligt Satyananda Yoga traditionen – pawanmuktasana. De frigör blockeringar och ger ny energi i kroppen och sinnet. Just för att de är så enkla har de en väldigt avslappnande påverkan och utvecklar medvetenhet om kroppens rörelser och andningen, och de subtila effekter de har på olika nivåer (fysisk, energimässig, mental och emotionell).

I varje lektion ingår:
– Mjuka dynamiska fysiska övningar/asanas
– Förberedande andningstekniker/pranayama,
– Djupavslappning enligt Satyandanda Yoga systemets Yoga nidra
– En stunds sittande stillhet/meditation

Nivå: Det krävs inga förkunskaper. Passar både dig som är nybörjare och även för dig med erfarenhet av yoga, eller vid behov av att ta det lugnare. Om du är osäker på vilken nivå som passar dig hör av dig till Åsa  asa@skellefteayogaskola.se, eller sms/ring 073 – 1587101.

Lärare: Åsa Larsson, diplomerad Yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige.

Covid – 19:  Läs gärna mer här.

Anmälan och mer information se hemsidan: www.skellefteayogaskola.se, via e – post: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms/ring 073 – 1587101. Efter anmälan och betalning får du ett lösenord (samma för hela kursen), för att via hemsidan se veckans lektion (som du kan nyttja flera gånger under en vecka). Meddela gärna Åsa om du önskar delta på plats i yogasalen eller live online via Zoom.

Efter anmälan och betalning får du ett lösenord (samma för hela kursen). Veckans inspelade lektion finns då upplagd att titta på via hemsidan under aktuell kurs. Varje inspelade lektion läggs upp samma kväll efter kurstillfället. Utifrån att du får varje veckas lektion som en videoinspelning har du inte missade tillfällen tillgodo på denna kurs.

Tips: För att undvika att mejlutskick från Skellefteå Yogaskola hamnar i skräpposten lägg gärna till oss i din kontaktlista. Vill du få vårt nyhetsbrev med aktuella yogahändelser registrera dig här: Nyhetsbrev

Lokal: Storgatan 26, i samma hus som Lindberg Reklam AB.
*Det finns yogamattor, filtar och kuddar i lokalen att låna.

Att tänka på: ha gärna löst sittande kläder och ät inte en större måltid senare än 3 – 4 timmar före lektionen. Använd helst inte mycket dofter. Stäng även av mobilen innan lektionen.

Hör gärna av dig om du har några frågor! Varmt välkommen!
Åsa Larsson/Yogalärare Skellefteå Yogaskola

Se veckans inspelade yogalektion
Lektion 1:
Lektion 2:
Lektion 3:
Lektion 4:
Lektion 5:
Lektion 6:

Varje inspelade lektion läggs upp samma kväll efter kurstillfället.


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR