Yoga grund 2 –  måndagar
(Grund till mellannivå) 

Här går vi vidare med grundläggande övningar och kursen är uppbyggd som en process där vi allteftersom går bygger vidare på tidigare övningar. Syftet med en yogaklass är att öka kontakten med kroppen och sinnet, och utveckla medvetenhet, acceptans och närvaro med dig själv. Vid varje lektion får du praktisera asanas/kroppspositioner, pranayama/andningsövningar, djupavslappning Yoga nidra enligt Satyananda yogasystemet, och en stunds stillhet/klassisk Meditationsteknik. För aktuell kurs tema se nedan.

Nivå: Grund till mellannivå och helst har du gått minst en Yoga grund 1 kurs eller har provat annan yogatradition.

Läs mer om Satyananda Yoga klicka här: Satyananda Yoga.

Anpassningar utifrån Covid – 19
Vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. För att delta i yogasalen har vi återigen färre deltagare med större mellanrum mellan mattorna. Vi fortsätter hålla fast vid de förebyggande åtgärderna med att vara extra noggrann med rengöring och desinficering. Vi rengör mattorna efter varje klass, byter filtarna, använder handsprit och vi stannar hemma/deltar online visa zoom om du känner symtom. Önskar du ta med egen yogamatta och filt går det bra. Förutom att du kan välja att delta live online via zoom får du även varje klass som en videoinspelning som du kan nyttja hur många gånger du vill.
Läs gärna mer här: Covid -19.

Delta i anpassad och liten grupp i yogasalen eller live online via Zoom läs gärna mer här. Du får även tillgång till veckans lektion som en videoinspelning, som du kan nyttja flera gånger under en vecka.

2022
Måndagar 17/1 – 7/3,  8 tillfällen. kl. 17.45 – 19.30, 1,45 timme.
Pris: 1200 kr.
Arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer 10 % rabatt (1080 kr). Visa upp giltigt intyg vid kursstarten. Utifrån att du får klassen som en inspelning har du inte missade tillfällen tillgodo på denna kurs.
*Om du vill gå flera kurser samtidigt får du 20 % rabatt på den billigare andra och tredje kursen

Tema: Prana – pranayama – Prana kan översättas som livskraft eller vital energi, som är nära sammankopplat med vår andning och sinne. Pranayama – andningskontroll, är en viktig del av yoga, och enligt yogafilosofin hjälper dessa andningsövningar att reglera flödet av prana i kroppen, (energin/livskraften). Genom att styra andningen är det lättare att upprätta balans mellan kroppen och våra mentala funktioner. Här får du utföra andningsövningar och kroppspositioner som öppnar upp och stärker andningen vilket ökar närvaro och kontakten med alla sidor hos dig själv.

ANMÄLAN
Eller via e – post: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms/ring 073 – 1587101.
Efter betalning och i samband med kursstarten får du ett lösenord (samma för hela kursen). Veckans inspelade lektion finns då upplagd att titta på via hemsidan under aktuell kurs. Varje inspelade lektion läggs upp samma kväll efter kurstillfället.

Lärare: Åsa Larsson, diplomerad yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige.

Tips: Mejl från Skellefteå Yogaskola kan hamnar i skräpposten, lägg därför gärna till oss i den kontaktlista. Vill du få vårt nyhetsbrev med aktuella yogahändelser registrera dig här: Nyhetsbrev

Delta på plats i yogasalen
Lokal
: Storgatan 26, i samma hus som Lindberg Reklam AB.
*Det finns yogamattor, filtar och kuddar i lokalen att låna.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Videoinspelning 2022:
Lektion 1:
Lektion 2:
Lektion 3:
Lektion 4:
Lektion 5:
Lektion 6:
Lektion 7:
Lektion 8:

Varje inspelade lektion läggs upp samma kväll efter kurstillfället.

“Understand prana we understands emotion and intention”.

                                                                           – Swami Niranjanananda 

Varmt välkommen!
Åsa Larsson
Diplomerad yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Sverige


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR