Varmt välkommen att Yoga på lördag 5/12- live online via Zoom

Det finns även två platser i yogasalen för den som inte vill/kan yoga online. Hör då av dig till mig. Det går även bra att ta igen missade tillfällen.

En klass med fokus på att balansera och stärka Udana vayu. Udana vayu är en av kroppens fem rörelseenergier som på fysisk nivå balanserar hormonsystemet (sköldkörteln bl.a), och ämnesomsättningen. Vi öppnar upp och balanserar området runt hjärtat, halsen och uppåt i övre delen av kroppen. På mental nivå ökar och stärker vi uppmärksamhet och medvetenhet.

Klassisk yoga enligt Satyananda yoga traditionen, som passar för alla människor och ger redskap till hälsa, sinnesro, inspiration och livsglädje. Kallas även holistisk yoga eller helhetsyoga utifrån att den inkluderar alla de fem klassiska yogaformerna, koncentration och meditation. De ger var och en möjlighet till främst ökad medvetenhet, närvaro, mental träning i form av attityder, avslappning.

Varje yogaklass börjar alltid med asanas– kroppspositioner som sedan följs av pranayama andningstekniker. Vi tillämpar en liggande djupavslappningsteknik – yoga nidra och avslutar med en kortare sittande meditation.

Nivå: Passar både dig som är nybörjare och för dig med erfarenhet av yoga.  

Lärare: Åsa Larsson, diplomerad Yoga- och meditationslärare enligt Satyananda Yoga Sverige.

Datum & tid: Lördagar kl: 10.30 – 12.15. Planerade datum december lördagarna 5/12 och 19/12 kl: 10.30 – 12.15. Datum för januari 2021 kommer att läggas ut på hemsidan senare.

Pris: 145 kr per tillfälle. Pensionärer (över 65 år) och studenter 10 % rabatt (med CSN kort). Det går även bra att ta igen missade tillfällen. Du kan betala vid tillfället med swish, bankgiro, kontant eller få faktura. Det går också bra att ta igen missade tillfällen.

Föranmälan  – via anmälningsformuläret nedan eller e – post: asa@skelleftayogaskola.se, eller sms: 073- 1587101.

Corona: All undervisning sker nu främst live via Zoom. Du får då en Zoom länk via mejl från mig, med tydliga instruktioner hur du går tillväga. Se mer information under fliken Yogakurser i menyn. Det finns även två platser i yogasalen för den som inte vill/kan delta online.

Flera deltagare har uttryckt att det känts väldigt bra att yoga online; ”bättre än jag trodde”, ”fantastiskt”, ”det kändes som att jag var på plats trots att jag var hemma”.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Varmt välkommen ❤!

/Åsa


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR