Fortsättningskurs – Yoga och meditation tema Prana & pranayama

Fortsättningskursen bygger vidare på Yoga Grund/Bas kursernas tekniker. Vi tillämpar asana – kroppspositioner som sedan följs av pranayama – andningstekniker, en liggande djupavslappningsteknik – yoga nidra och avslutar med en sittande meditation.

Tema för denna kurs är Prana, livskraft eller vital energi som hör nära samman med andningen och vårt sinne. En viktig teknik för att få energin att flöda i kroppen är Pranayama – andningskontroll. Med hjälp av olika andningsrytmer och andningstekniker parallellt med att hålla kroppen i olika positioner som öppnar upp och stärker andningen kan vi märka sidor hos själva som vi vanligen inte känner av.

Corona: Under den här pandemin är det ett mindre antal deltagare vid varje klass, cirka 8 – 9 deltagare istället för ca 16 som lokalen rymmer. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer gällande förhållningssätt vid coronapandemin. På hemsidan under HEM hittar du aktuell information och eventuella förändringar.

Datum & pris

Tisdagar 18 augusti – 6 oktober. 8 tillfällen.

Tid: 17.45 – 19.45.

Pris: 1050 kr. 8 tillfällen. Pensionärer (över 65 år) och studenter 10 % rabatt (med CSN kort). Du har missade tillfällen tillgodo även kommande termin.

Lärare: Åsa Larsson

 *Det går även bra att komma med vid redan påbörjad kurs, hör då av dig till Åsa via e – postadressen nedan.

Anmälanvia anmälningsformuläret nedan eller via epost: asa@skellefteayogaskola.se, eller sms: 073-1587101

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Varmt välkommen!

 


Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR