Till dig som är intresserad av yoga och vill förstå mer av vad yoga är, uppleva yogan inifrån kan jag varmt rekommendera helgens workshop med Swami Maitreyi! Hon kommer till Skellefteå Yogaskola och håller workshop lördag och söndag!

Workshops 
Delta i en av dessa eller alla:
Lördag 7 mars kl 10 -14Hridaykash dharana (Hjärtats rymd) workshop. Pris: 550 kr.
Lördag 7 mars kl 16 -18Havan workshop. Pris: 250 kr.
Söndag 8 mars kl 16 -17.30 Föreläsning. Pris: 200 kr.
Söndag 8 mars kl 17.30Kirtan (mantrameditation) + fika. Frivillig donation.

Alla workshops: Pris: 900 kr.

Workshopen innehåller både praktik och teori.
Hridayakash Dharana är en vedisk meditatinsteknik där vi går in i hjärtats rum och där ljus upplevs i hjärtat. Syftet med tekniken är att gå djupare in i sinnet för att komma i kontakt med de djupt liggande undermedvetna känslorna som vi inte är medvetna om dagligen men som påverkar våra medvetna känslor, tankar och beteende.
Genom att släppa ut och bli medveten om dessa känslor kan vi frigöra oss från negativa känslor och tankemönster och istället uppleva de positiva, konstruktiva och glädjefyllda känsloyttringarna.
Mantra, yantra och havan – att fördjupa vår förståelse och upplevelse av mantra genom teori, meditation, mantra repetition, chanting och kirtan. Du får lära dig att göra en enklare variant av havan, eld-ceremoni, som du kan använda hemma.
Föreläsning på Yogans historia från ca 3000 år tillbaka till idag; olika traditioner inte bara Satyananda Yoga. Syftet är att ge en lite tydligare bild av yogans ursprung, de olika grenarna som har utvecklats och vilken koppling de olika traditionerna vi känner till idag har för koppling till de olika grenarna och till den ursprungliga yogan.
För mer information och anmälan se gärna hemsidan; www.skellefteayogaskola.se, eller e – post; asa@skellefteayogaskola.se
Varmt välkommen!

Läs mer om våra kurser


Här hittar du information om aktuella kurser LÄS MER

Anmäl dig här


Fyll i formuläret och anmäl dig KLICKA HÄR